Etalon Homes Hakkımızda

Yıllar içinde, inşaatta yalnızca çevre dostu yapı malzemeleri ve yenilikçi teknolojiler kullanarak kaliteli bir geliştirici olarak kendimizi kurduk.  Müşterilerimiz bize güveniyor ve biz de onların beklentilerini aşmaya, yaşamlarını komplekslerimizde olabildiğince konforlu hale getirmeye çalışıyoruz.  Yaptığımız işi seviyoruz ve bugün hayallerinizi gerçekleştirmenize yardımcı olacağız!  Ayrıca gelecekteki müşterilerimiz için sevgiyle inşa ettiğimiz her projeye ruhumuzu katıyoruz. Etalon Homes bir evden daha fazlası. Uzman ve profesyonel kadromuz ile kaliteli ve düzeyli emlakçılıkla beraber müşteri memnuniyetini esas almak işimizdir. Emlak sektöründe doğru ve dürüst projelerin yanındayız. müşterilerimizin ne zaman ve nasıl doğru yatırım yapacakları konusunda bilgilendiriyoruz . 

Teknik alt yapımıza önem veren ve bu özelliği ile etkin olan global bir firma olmak ve siz değerli müşterilerimize büyük memnuniyet sağlamak için kahramanca çalışıyoruz. Sektöre duyduğumuz güveni gelişimimizle birlikte sürdürmeye devam etmemiz, Emlak ve inşaat sektöründe lider ve tercih edilen bir marka olmamızı sağlamıştır.

Tecrübe ile mülk satın alma prosedürünü iyileştirmeyi ve basitleştirmeyi amaçlıyoruz, tüm bakımı kendilerine veriyoruz. Sadece neyi seveceğinizi seçmelisiniz!   Dürüstlük ve şeffaflık – ana sloganımız ve işimizin en iyi göstergesidir .

Gayrimenkul almak ya da satmak önemli bir karardır, bu nedenle herkes bu konuda profesyonel ekip desteği talep etmektedir, Etalon Homes karlı emlak anlaşmaları için her adımda size profesyonel olarak destek olacaktır.  Ayrıca, Türk bankalarının eyaletinde bir gayrimenkul satın almak için ipotek kredisi kaydı veya Geliştiriciler tarafından faizsiz taksitli ödeme planları konusunda da yardımcı oluyoruz.

Deneyimli ve profesyonel satış danışmanlarımız, istediğiniz konumda ve bölgede, hayal ettiğiniz Gayrimenkulü en kısa sürede portföyümüzden bulup ve en uygun fiyatıyla sizlere sunacaktır. Gayrimenkul alımında bizi tercih etmekle, siz sadece paranızda değil, zamanınızdan da tasarruf etmiş olacaksınız.

NEDEN BİZ ? çünkü profesyonel ve uzman kadromuzla ETALON HOMES olarak ülkemizde emlak yatırımı alanında güvenilir ve lider bir emlak kuruluşuyuz